- 25 Nov 2008, 20:40
Kot je omenil že Bobr, se mi je med letošnjim EVACS porodila ideja o sodelovanju med Tekaškim Forumom in Preventivnim rehabilitacijskim športnim centrom Terme Krka v Šmarjeških toplicah. Jernej Rošker, vodja centra, je idejo z veseljem pozdravil. Skupaj smo prvotno zamisel privedli do podobe, ki je pred vami. Zamisli o možnostih sodelovanja je še nekaj a za zdaj se posvetimo projektu Krka:
- trije tekači v različnih fazah tekaške 'kariere' se na sezono 2009 pripravljamo pod strokovnim vodstvom Jerneja in PRŠC,
- na PRŠC opravimo vse potrebne meritve pred sezono,
- Jernej glede na rezultate in naše cilje pripravi program, ki zajema specifično vadbo za moč in tekaško vadbo
- mi trije smo čim bolj pridni in vestni pri vadbi in opisovanju dogajanja
- ob vsem tem nas Jernej preko Tekaškega foruma še strokovno izobražuje,
- vsi skupaj se veliko naučimo o sebi, možnostih vadbe in zmožnostih človeškega telesa (z glavo vred).
To je začetek. Spremljajte nas in držite pesti za nas.
- trije tekači v različnih fazah tekaške 'kariere' se na sezono 2009 pripravljamo pod strokovnim vodstvom Jerneja in PRŠC,
- na PRŠC opravimo vse potrebne meritve pred sezono,
- Jernej glede na rezultate in naše cilje pripravi program, ki zajema specifično vadbo za moč in tekaško vadbo
- mi trije smo čim bolj pridni in vestni pri vadbi in opisovanju dogajanja
- ob vsem tem nas Jernej preko Tekaškega foruma še strokovno izobražuje,
- vsi skupaj se veliko naučimo o sebi, možnostih vadbe in zmožnostih človeškega telesa (z glavo vred).
To je začetek. Spremljajte nas in držite pesti za nas.
Nazadnje spremenil ero, dne 25 Nov 2008, 21:07, skupaj popravljeno 1 krat.